ACCOMMODATIE VERHUUR

De Boshut is een gezellige accommodatie voor groepen tot 40 personen. Deze accommodatie is voorzien van een bar en grote houtkachel. Ideaal voor een familiefeestje of barbecue met vrienden. Ook geschikt voor een vergadering of camper treffen. Het is niet bedoeld als overnachtingsplek. Het is mogelijk om een professionele barbecue te huren, maar het is ook toegestaan om zelf de catering te verzorgen. De huur van De Boshut bedraagt € 100,00 per dag.  Dit bedrag is inclusief parkeren, gebruik sanitaire voorzieningen en afval. De Boshut is alleen te huren in combinatie met overnachtingen op onze camping. Er zijn twee stroompunten aanwezig in De Boshut. U mag uw eigen catering verzorgen. Wij kunnen dit in overleg met u ook voor u verzorgen. Wij hebben goede contacten met ondernemers uit de omgeving en verrassen u graag met overheerlijke, veelal biologische, streekproducten.

Huur professionele barbecues:

Wij verhuren een aantal professionele barbecues. Zowel kolenbbq’s als gasbbq’s. Binnenkort zullen wij foto’s van de bbq’s op deze website zetten inclusief de tarieven. Daarnaast kunt u bij ons aardenwerken borden en serviesgoed huren. Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 1,00 per bord inclusief glas, koffie/theekopje en bestek. Wij gaan er van uit dat alles weer schoon ingeleverd wordt. Als dit niet het geval is, wordt er een meerprijs gerekend van € 0,50 per setje (bord, glas, koffie/theekopje, bestek).

Foto Willem_buitenkant_2 Foto Willem_binnenkant

 Bar Boshut buitenkant

De Eco Shell is een knus, houten huisje, geschikt voor maximaal twee personen. Het staat op een mooie locatie met vrij uitzicht. Het is geïsoleerd en gemeubileerd. Er staat een tweepersoons bed in en een love seat. Het bed is opgemaakt bij aankomst. De Eco Shell wordt verlicht middels led lantaarns. Er is binnen (nog) geen stroomaansluiting aanwezig. Bij de Eco Shell staat een vuurschaal waar buiten op gekookt kan worden, servies en kookgerei is aanwezig. U kunt gebruik maken van ons moderne sanitairgebouw.

Overnachtingstarief per nacht – € 75,00

IMG_7968

De tipi-tent is een super gezellige accommodatie. Mede dankzij de hoogte en de aanwezigheid van een houtkachel is het een zeer comfortabel onderkomen. De tipi-tent is geschikt voor maximaal vijf personen. Om de beleving van het buitenleven en kamperen compleet te maken, is het mogelijk om een vuurschaal te gebruiken waar op gekookt kan worden. Slaapspullen (matjes, slaapzakken e.d.) dienen zelf meegenomen te worden.

Overnachtingstarief per nacht – € 110,00

Onze tiny house is een unieke accommodatie voorzien van houtkacheltje en eenvoudig aanrechtje. Het houtkacheltje zorgt niet alleen voor de nodige warmte, maar er kan ook een ei of een hamburger op gebakken worden. Of een kop warme chocolademelk. Er is een slaapruimte met matras aanwezig van 1.20 x 1.85. Wel zelf een slaapzak of deken meenemen. Er is daarnaast servies en eenvoudig kookgerei aanwezig en een zitbank met kussens, zie foto’s.

Overnachtingstarief per nacht – € 75,00. De tiny house is geschikt voor maximaal twee personen.