ACCOMMODATIE VERHUUR

De Boshut is een gezellige accommodatie voor groepen tot 40 personen. Deze accommodatie is voorzien van een bar en grote houtkachel. Ideaal voor een familiefeestje of barbecue met vrienden. Ook geschikt voor een vergadering of camper treffen. Het is mogelijk om een professionele barbecue te huren, maar het is ook toegestaan om zelf de catering te verzorgen. De huur van De Boshut bedraagt € 100,00 per dag. Dit bedrag is inclusief parkeren, gebruik sanitaire voorzieningen en afval. Er zijn twee stroompunten aanwezig in De Boshut. U mag uw eigen catering verzorgen. Wij kunnen dit in overleg met u ook voor u verzorgen. Wij hebben goede contacten met ondernemers uit de omgeving en verrassen u graag met overheerlijke, veelal biologische, streekproducten.

Huur professionele barbecues:

Wij verhuren een aantal professionele barbecues. Zowel kolenbbq’s als gasbbq’s. Binnenkort zullen wij foto’s van de bbq’s op deze website zetten inclusief de tarieven.

Foto Willem_buitenkant_2 Foto Willem_binnenkant

 Bar Boshut buitenkant

De Eco Shell is een knus, houten huisje. Het staat op een mooie locatie met vrij uitzicht. Het is geïsoleerd en gemeubileerd. Er staat een tweepersoons bed in en een love seat. De Eco Shell wordt verlicht middels led lantaarns. Er is binnen (nog) geen stroomaansluiting aanwezig. U kunt gebruik maken van ons moderne sanitairgebouw.

Overnachtingstarief per nacht – € 75,00

IMG_7968

De tipi-tent is een super gezellige accommodatie. Mede dankzij de hoogte en de aanwezigheid van een houtkachel is het een zeer comfortabel onderkomen. De tipi-tent is geschikt voor maximaal vijf personen. Om de beleving van het buitenleven en kamperen compleet te maken, is het mogelijk om een vuurschaal te huren waar op gekookt kan worden.

Overnachtingstarief per nacht – € 110,00

Onze tiny house is een unieke accommodatie voorzien van houtkacheltje en eenvoudig aanrechtje. Het houtkacheltje zorgt niet alleen voor de nodige warmte, maar er kan ook een ei of een hamburger op gebakken worden. Of een kop warme chocolademelk. Er is een slaapruimte met matras aanwezig van 1.20 x 1.85. Wel zelf een slaapzak of deken meenemen. Er is daarnaast servies aanwezig en een zitbank met kussens, zie foto’s. Er is veel ruimte om de Tiny house en er mag eventueel een tentje bij gezet worden.

Overnachtingstarief per nacht – € 75,00 (op basis van twee personen. Voor extra personen wordt een toeslag van € 10,00 per persoon gerekend met een maximum van drie extra personen)