OVERNACHTEN & AANKOMST- EN VERTREKTIJD

Op ons landgoed zijn er verschillende mogelijkheden om te overnachten. Zo kunt u uw eigen camper, caravan of tent meenemen. U kunt ook overnachten in onze ingerichte Eco Shell, tiny house of tipi-tent.

Aankomst- en vertrektijden:

Vanaf 13.00 bent u van harte welkom. Wij verwachten dat u op de dag van vertrek om uiterlijk 12.30 uw plaats opgeruimd heeft zodat arriverende gasten niet hoeven te wachten. Op rustige dagen doen wij er niet moeilijk over als u op uw vertrekdag, mits de plaats niet gereserveerd is, wat langer (tot uiterlijk 17.00) blijft genieten van onze fijne locatie.

Een gedeelte van het terrein is optimaal ingericht voor campers en kampeerauto’s. Voor deze doelgroep zijn wij 365 dagen per jaar geopend. Er zijn ruime, verharde plaatsen aanwezig, maar u kunt ook op gras staan mits de weersomstandigheden dit toelaten. Alle faciliteiten zijn aanwezig, zoals een stortplaats voor afwater, een stortpunt voor chemisch toilet en een innamepunt voor drinkwater. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van ons luxe sanitair gebouw.

Sanitairgebouw_1 Fam. Kamphuis

Daarnaast beschikken wij ook over ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en vouwwagens. Een prachtige plek om heerlijk tot rust te komen en een prima uitvalsbasis voor een mooie wandel- of fietstocht of een uitje naar één van de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

Kamperen_2 P1010923

U kunt ook overnachten in onze ingerichte Eco Shell, de tipitent of het tiny house. Comfortabel en knus met een schitterend uitzicht.

IMG_7968