OMGEVING

Landgoed De Wielewaal beschikt over een ruime parkeerplaats waar u voor € 4,00 de hele dag uw auto kunt parkeren. Vanaf deze parkeerplaats is het een klein stukje lopen naar de beschutte en rustige strandjes die behoren bij het landgoed. Wie naar het naturistenstrand wil, zal iets verder moeten lopen. Naast het strandbezoek, leent de omgeving zich ook geweldig voor het maken van een mooie wandeling of fietstocht. Het is mogelijk om voor € 45,00 een jaarkaart te kopen. Deze kunt u aanschaffen bij onze receptie of bestellen via e-mail.

bootjes-op-het-water-bij-aanloophaven-de-wielewaal  DSC05517

Het onderstaande filmpje geeft een goede indruk van de omgeving. Veel fragmenten zijn op en rondom ons landgoed gefilmd. Met dank aan een aantal van onze gasten die zo vriendelijk waren om te figureren!

Landgoed De Wielewaal, ligt ten midden van diverse wandel- en fietsroutes. Via onderstaand kaartje, kunt u een mooie fietstocht plannen.

Als u van sportieve activiteiten houdt, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Bij Stal Hulkesteijn kunt u onder deskundige begeleiding met een paard of pony het bos in. Meerijden met paard en wagen behoort ook tot de mogelijkheden.

20150528-IMG_3759 20150721-IMG_5555