Veelgestelde vragen

Algemeen en over het reserveren

Mag ons huisdier mee naar jullie camping?

Ja, huisdieren mogen ook bij ons kamperen. Honden moeten te allen tijden aangelijnd zijn op de camping. De kosten voor het meenemen van een huisdier zijn € 1 per nacht. Geef op het reserveringsformulier aan of u een huisdier meeneemt.

Moeten we reserveren voor een kampeerplek?

Ja, liever wel. Meestal is er wel een plekje vrij, maar in het hoogseizoen en tijdens zon- en feestdagen kunnen we dat niet garanderen zonder reservering. Reserveer van tevoren op deze pagina.

Mogen we met de camper ook op de onverharde (niet-camper)plekken staan?

Voor campers hebben we speciale verharde plekken (bekijk onze plattegrond). Voertuigen van maximaal 2500 kg mogen eventueel ook op de onverharde plekken staan. Twijfelt u? Neem dan even telefonisch contact op.

Hoeveel kampeermiddelen zijn er per plek toegestaan?

Per plek is er ruimte voor maximaal 6 personen met maximaal 2 kampeermiddelen in totaal. Tijdens het reserveren op deze pagina kunt u aangeven met hoeveel personen en kampeermiddelen u komt kamperen op 1 plek.

Kunnen we in een keer meerdere plekken reserveren?

Ja. Kies in het reserveringsformulier eerst de kampeerdata en selecteer vervolgens de plekken die u wilt reserveren. Vul ook in met hoeveel personen u in totaal komt. Wilt u bij elkaar staan? Dan kiest u voor iedereen hetzelfde soort plaats. Plekken met stroom kunnen niet zonder stroom worden geboekt.

Moeten we aanbetalen na een reservering?

Na het reserveren, ontvangt u een e-mail met daarin een bevestigingslink om op te klikken. Uw reservering is definitief nadat u heeft bevestigd. Vervolgens ontvangt u een e-mail met daarin het verzoek om 30% per omgaande te betalen en de resterende 70% voor aankomst op Landgoed De Wielewaal.

Aankomst, vertrek en bereikbaarheid

Vanaf hoe laat zijn we welkom?

Inchecken kan van 13:00 tot 21:00 uur. Let op: de receptie is gesloten tussen 17:00 en 19:00 uur.

Tot hoe laat mogen we aankomen?

Inchecken kan van 13:00 tot 21:00 uur. Let op: de receptie is gesloten tussen 17:00 en 19:00 uur.

Zijn jullie bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, maar de dichtstbijzijnde bushalte is wel 2 km/ 20 minuten lopen vanaf onze camping. Plan hier uw route via het openbaar vervoer naar Landgoed De Wielewaal.

Hoe laat moeten we vertrekken op de vertrekdag?

Wij verwachten dat u op de dag van vertrek om uiterlijk 12:30 uur uw plaats opgeruimd heeft, zodat nieuw arriverende gasten niet hoeven te wachten. Op rustige dagen doen wij er niet moeilijk over als u op uw vertrekdag, mits de plaats niet gereserveerd is, wat langer (tot uiterlijk 17:00 uur) blijft genieten van onze fijne locatie.

Kampvuur of barbecue

Mogen we een kampvuur bij de tent maken?

Ja. Landgoed De Wielewaal is een van de weinige campings in Nederland waar u nog zelf een open vuur mag maken op de kampeerplek. Het maken van een kampvuur en koken op hout is op het hele terrein toegestaan. Er staan verschillende vuurkorven en vuurschalen op ons terrein, maar u mag uiteraard ook uw eigen materiaal meenemen. Wij verkopen droog en gekloofd hout, maar dit mag u ook zelf meenemen. Zorg er dan wel voor dat het hout schoon (ongelakt, ongeverfd, e.d.) is en dat er geen spijkers en dergelijke in zitten.

Mogen we barbecueën op de camping?

Ja. Barbecueën en koken op hout is op het hele terrein toegestaan. Er staan verschillende vuurkorven en vuurschalen op ons terrein, maar u mag uiteraard ook uw eigen materiaal meenemen. Wij verkopen droog en gekloofd hout, maar dit mag u ook zelf meenemen. Zorg er dan wel voor dat het hout schoon (ongelakt, ongeverfd, e.d.) is en dat er geen spijkers en dergelijke in zitten.

Mogen we ons eigen hout meenemen voor het kampvuur?

Ja. Er staan verschillende vuurkorven en vuurschalen op ons terrein, maar u mag uiteraard ook uw eigen materiaal meenemen. Wij verkopen droog en gekloofd hout, maar dit mag u ook zelf meenemen. Zorg er dan wel voor dat het hout schoon (ongelakt, ongeverfd, e.d.) is en dat er geen spijkers en dergelijke in zitten.

Kunnen we een vuurkorf bij jullie lenen?

Ja. Er staan verschillende vuurkorven en vuurschalen op ons terrein die u kunt lenen. Wij verkopen droog en gekloofd hout, maar dit mag u ook zelf meenemen. Zorg er dan wel voor dat het hout schoon (ongelakt, ongeverfd, e.d.) is en dat er geen spijkers en dergelijke in zitten.

Regels en voorzieningen

Is muziek toegestaan op de kampeerplek?

Op onze camping voert rust de boventoon en we willen graag dat iedereen daarvan geniet. Daarom is het niet toegestaan om versterkte muziek af te spelen. Ook niet via (bluetooth) speakers. Akoestische muziek is wel toegestaan. Deze regels gelden ook voor kamperen op het groepsterrein.

Kunnen we bij jullie ook fietsen huren?

Nee, helaas hebben wij geen fietsen of andere vervoersmiddelen in de verhuur.

Hebben jullie wifi/ internet op de camping?

Nee, wij hebben geen wifi/ internet op de camping. Het gebied is vanwege de natuurlijke ligging ook minder goed bereikbaar voor mobiele netwerken op 3G of 4G.

Hebben jullie een slecht weer voorziening?

Ja. Als “De Boshut” niet verhuurd is, dan kunt u hier gebruik van maken bij slecht weer. U kunt De Boshut ook exclusief afhuren als gezellige accommodatie voor groepen tot 40 personen. De accommodatie is voorzien van een bar en grote houtkachel. Ideaal voor een familiefeestje of barbecue met vrienden. Ook geschikt voor een vergadering of camper treffen. De Boshut is niet bedoeld als overnachtingsplek.

De huur van De Boshut bedraagt € 150,00 per dag.  Dit bedrag is inclusief parkeren, gebruik sanitaire voorzieningen en afval. De Boshut is alleen te huren in combinatie met overnachtingen op onze camping. Er zijn twee stroompunten aanwezig in De Boshut.

Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt?

De dichtstbijzijnde supermarkt vindt u op 10 km afstand in Nijkerk. Daar is onder andere een Albert Heijn, Boni en Jumbo.