GROEPSKAMPEREN

Bij ons bent u ook welkom om te komen kamperen met een groep. Landgoed de Wielewaal heeft een schitterend groepskampeerterrein met twee aparte velden. Het groepskampeerterrein heet “Op het Wielewad” (bekijk de ligging op onze plattegrond). De naam “Op het Wielewad” verwijst naar het verleden, toen er sprake was van een getijdengebied. Beide velden zijn rustig gelegen, tegen het bos aan en op loopafstand van onze strandjes. Beschikbaar vanaf 20 personen.

RESERVEER NU

 

Groepscamping IN FLEVOLAND

Bij Landgoed De Wielewaal staat ‘natuurbeleving’ op nummer 1. Geniet van het uitgestrekte Hulkesteinse Bos, ons eigen strand en de stilte die u hier ervaart. Lees hier meer over de omgeving van Landgoed De Wielewaal.

Groepskampeerterrein met kampvuur

Veld I is circa 3000 m2 en heeft een centrale kampvuurplaats. Daarnaast zijn er twee toiletten aanwezig die aangesloten zijn op de riolering en waterleiding. Er zijn twee wasbakken met koud water en er is nog een apart watertappunt aanwezig. Voor een warme douche kan gebruik gemaakt worden van ons moderne sanitair gebouw. Tussen de twee velden is een buitendouche gerealiseerd met vier douchekoppen.

Foto’s veld I:

Op het Wielewad_veld 1_foto 1 Op het Wielewad_veld 1_foto 2

Veld II is circa 2000 m2 en heeft ook een centrale kampvuurplaats. Dit veld is wat langwerpiger. Ook op dit veld zijn twee toiletten aanwezig die aangesloten zijn op de riolering en waterleiding. En daarnaast zijn hier ook twee wasbakken met koud water aanwezig. Voor een warme douche kan gebruik gemaakt worden van ons moderne sanitair gebouw. Tussen de twee velden is een buitendouche gerealiseerd met vier douchekoppen.

Foto’s veld II:

Op het Wielewad_veld 2_foto 1  Groepsveld II

Auto’s kunnen dichtbij het veld geparkeerd worden tijdens uw verblijf.

Overnachtingstarief per nacht – Groepsnatuurkampeerterrein, veld I (vanaf 20 personen)

Huur veld: € 100,00 (per nacht)
Kind t/m 12 jaar: € 4,00
Personen vanaf 13 jaar: € 7,00
Huisdier: € 1,00
Toeristenbelasting: € 1,00 per persoon
Bijdrage St. De Groene Koepel: € 10,00 per groep
Gebruik stroom: prijs in overleg

Overnachtingstarief per nacht – Groepsnatuurkampeerterrein, veld II (vanaf 20 personen)

Huur veld: € 50,00 (per nacht)
Kind t/m 12 jaar: € 4,00
Personen vanaf 13 jaar: € 7,00
Huisdier: € 1,00
Toeristenbelasting: € 1,00 per persoon
Bijdrage St. De Groene Koepel: € 10,00 per groep
Gebruik stroom: prijs in overleg