KAMPEREN IN DE NATUUR

Landgoed De Wielewaal heeft een kampeerterrein middenin de natuur, dat 365 dagen per jaar geopend is! Bekijk hier de plattegrond. Allemaal ruime plaatsen op het gras, tussen het groen en sommige plekken direct aan het water. Kies uit plaatsen met en zonder elektra. Waar u ook kampeert op onze natuurcamping, het is op loopafstand van zwemwater en u bent omringd door bos.

RESERVEER NU

 

Natuurcamping in Flevoland

Bij Landgoed De Wielewaal staat ‘natuurbeleving’ op nummer 1. Geniet van het uitgestrekte Hulkesteinse Bos, ons eigen strand en de stilte die u hier ervaart. Lees hier meer over de omgeving van Landgoed De Wielewaal.

kamperen aan het water

De beschutte en rustige strandjes van Landgoed De Wielewaal zijn op loopafstand van het kampeerterrein. Naast de 40 plaatsen rondom het meanderende stroompje, zijn er ook nog 3 prachtige kampeerplaatsen direct aan onze grote waterpartij binnendijks (zie plattegrond). Verscholen tussen het groen, aan het water en met ijsvogeltjes als buren.

Landgoed De Wielewaal vanuit de lucht Een kampvuur maken op Landgoed De Wielewaal Het strand op loopafstand | Landgoed De Wielewaal

Geniet van kampvuur en buiten koken

Koken op hout is op het hele terrein toegestaan, net als het maken van een kampvuurtje. Echt een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen, zelfs in de winter! Bekijk ook de optie om een van onze accommodaties te huren.

Bij de vijver Kamperen aan het water | Landgoed de Wielewaal Onze prachtige kampeerplekken aan het water | Camping Landgoed de Wielewaal

 Huur een tipitent | Camping Landgoed de Wielewaal Camping met eigen strand | Camping Landgoed de Wielewaal

Overnachtingstarief per nacht  – caravan/vouwwagen/tent:

Plaats: € 7,50
Kind t/m 12 jaar: € 4,00
Personen vanaf 13 jaar: € 7,00
Gebruik Stroom: € 3,00
Huisdier: € 1,00
Toeristenbelasting: € 1,00 per persoon

Deze prijzen zijn gebaseerd op één plaats voor één kampeermiddel inclusief één bijzettentje. Maximaal zes personen per plaats.