OMGEVING

Bij Landgoed de Wielewaal staat ‘natuurbeleving’ op nummer 1. Geniet van bos, strand en stilte middenin Nederland. Vanaf ons kampeerterrein is het een klein stukje lopen naar de beschutte en rustige strandjes die behoren bij het landgoed. Wie naar het naturistenstrand wil, zal iets verder moeten lopen. Naast het strandbezoek, leent onze omgeving zich ook geweldig voor het maken van een mooie wandeling of fietstocht. Scroll naar beneden voor een fietsroute in de omgeving.

Parkeerterrein voor dagrecreatie

Komt u niet bij ons overnachten, maar wilt u wel van Landgoed De Wielewaal genieten? Wij beschikken over een ruime parkeerplaats waar u voor € 4 de hele dag uw auto kunt parkeren. Het is mogelijk om voor € 45 een jaarkaart te kopen. Deze kunt u aanschaffen bij onze receptie of bestellen via e-mail.

bootjes-op-het-water-bij-aanloophaven-de-wielewaal  DSC05517

Impressie van de natuurlijke omgeving

Het onderstaande filmpje geeft een goede indruk van de omgeving. Veel fragmenten zijn op en rondom ons landgoed gefilmd. Met dank aan een aantal van onze gasten die zo vriendelijk waren om te figureren!

Wandelen en fietsen in de omgeving

Landgoed De Wielewaal, ligt ten midden van diverse wandel- en fietsroutes. Via onderstaand kaartje, kunt u een mooie fietstocht plannen.

Ook voor (paarden)sport

Als u van sportieve activiteiten houdt, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Bij Stal Hulkesteijn kunt u onder deskundige begeleiding met een paard of pony het bos in. Meerijden met paard en wagen behoort ook tot de mogelijkheden.

20150528-IMG_3759 20150721-IMG_5555