OVERNACHTEN & AANKOMST- EN VERTREKTIJD

Op ons landgoed zijn het hele jaar door verschillende mogelijkheden om te overnachten. Natuurlijk kunt u uw eigen camper, caravan of tent meenemen, maar u kunt ook overnachten in onze ingerichte Eco Shell, tiny house of tipi-tent.

RESERVEER NU

 

Aankomst- en vertrektijden

Vanaf 13.00 bent u van harte welkom. Wij verwachten dat u op de dag van vertrek om uiterlijk 12.30 uw plaats opgeruimd heeft zodat arriverende gasten niet hoeven te wachten. Op rustige dagen doen wij er niet moeilijk over als u op uw vertrekdag, mits de plaats niet gereserveerd is, wat langer (tot uiterlijk 17.00) blijft genieten van onze fijne locatie.

geschikt voor Campers en kampeerauto’s

Een gedeelte van het terrein is optimaal ingericht voor campers en kampeerauto’s. Voor deze doelgroep zijn wij 365 dagen per jaar geopend. Er zijn ruime, verharde plaatsen aanwezig, maar u kunt ook op gras staan mits de weersomstandigheden dit toelaten. Alle faciliteiten zijn aanwezig, zoals een stortplaats voor afwater, een stortpunt voor chemisch toilet en een innamepunt voor drinkwater. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van ons luxe sanitair gebouw. Bekijk hier onze plattegrond.

 Modern sanitairgebouw | Camping Landgoed de WielewaalKamperen aan het water | Camping Landgoed de Wielewaal

Ruime plaatsen voor Tenten, caravans en vouwwagens

Daarnaast beschikken wij ook over ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en vouwwagens. Sommige plekken liggen direct aan het water! Een prachtige plek om heerlijk tot rust te komen en een prima uitvalsbasis voor een mooie wandel- of fietstocht of een uitje naar één van de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Kamperen met een groep? Kijk hier voor meer informatie over ons groepskampeerterrein “Op het Wielewad”.

Kamperen middenin de natuur | Camping Landgoed de Wielewaal Kamperen in een natuurgebied | Camping Landgoed de Wielewaal

Of huur onze Eco Shell, tipitent of tiny house

U kunt ook overnachten in onze ingerichte Eco Shell, de tipitent of het tiny house. Comfortabel en knus met een schitterend uitzicht.

Eco Shell, tipitent en tiny house te huur | Camping Landgoed de Wielewaal